Reiki Bor - Kerkpad 3, 7491 GD  Delden (Gem. Hof van Twente)

Reiki  Cursussen  -  Reiki Behandelingen  -   Reiki Verdieping

reiki behandelingen


Voor de behandeling

Voor de behandeling op de behandeltafel begint bespreken wij waarvoor u komt. Het is heel goed wanneer u voor de behandeling helder formuleert wat u in het leven wilt of waar u juist helderheid wenst te krijgen.


Op de behandeltafel

Wanneer u een Reiki behandeling krijgt ligt u aangekleed op een behandeltafel. Het is het beste dat u gemakkelijke kleding aanheeft die niet knelt of erg strak zit. Een Reiki behandelaar geeft Reiki energie door middels de handen. Meestal wordt u heel systematisch van hoofd tot voeten behandeld.


Altijd een gehele behandeling

Het kan best zijn dat u bijvoorbeeld last heeft van hoofdpijn maar dat deze hoofdpijn te maken heeft met de darmen of de lever. Een algehele behandeling geeft een beter resultaat dan wanneer alleen de plek waar u last heeft, behandeld wordt.


Hoe lang duurt de behandeling?

Een behandeling duurt ruim een uur. Vaak vallen cliënten halverwege in slaap omdat zij zich zo kunnen ontspannen. Soms zien ze een engel of een gids. Meestal vergeten zij dit op het moment dat ze weer “wakker worden” en houden er een heel goed gevoel aan over.


U hoeft zich niet in te spannen om niet na te denken wanneer u op tafel ligt. Dit kan juist spanning voort brengen. Denk waaraan u denken wilt, val in slaap wanneer u moe wordt en zeg het altijd wanneer u van houding moet veranderen of iets niet prettig vindt.


Reiki gaat naar de kern van de zaak

Reiki gaat naar de oorzaak van een disharmonie. Het kan zijn dat er eerst andere dingen opgelost moeten worden voordat resultaat gevoeld wordt voor datgene waar u voor komt. Dit gebeurt regelmatig, soms tot grote vreugde van de cliënt.


Hoeveel behandelingen?

Omdat Reiki naar de oorzaak van een probleem gaat zijn er soms meerdere Reikibehandelingen nodig. Vaak kunt u zich steeds dieper ontspannen waardoor het ook makkelijker wordt om stress en blokkades los te laten. Het kan ook zijn dat één behandeling voldoende is. Men kent in de Reiki therapie het woord Heikin Joka, een Japanse term die "evenwichtige reiniging" betekent. Dit betekent dat het lichaam er voor zorg draagt dat de reiniging die met Reiki op gang komt door het lichaam op de beste manier wordt verwerkt. Laag voor laag worden lichaam en geest gereinigd op een zachtaardige maar toch doordringende manier.


Licht

In elke cel van uw lichaam is licht. Dit licht bevat informatie over uw leven en uw welzijn. Een Reikibehandeling maakt het licht vrij in de cellen omdat het u helpt om de blokkades op te heffen die het licht tegen houden.


Meer licht voelt u direct

Zodra het licht zijn werking heeft in uw lichaamscellen en in uw geest voelt u zich beter en kunt u met groter bewustzijn en meer levensvreugde uw leven leiden.


Waar kan Reiki mee helpen?

Lichamelijk, emotioneel, geestelijk, spiritueel

Bij alle lichamelijke, emotionele, geestelijke en spirituele klachten kan Reiki een positieve werking hebben omdat Reiki vanuit het diepste niveau van licht werkt.


Onze levensweg

Het maakt erg veel uit of u in harmonie bent met uw eigen levensweg. Reiki kan u helpen dit te ontdekken en ermee aan de slag te gaan.


Innerlijke aanvaarding en vrede

Soms heeft het leven u gebracht op een punt waar geen weg vooruit meer lijkt te zijn. Bijvoorbeeld een levensbedreigende ziekte die u dreigt te overmeesteren. Geen enkel leven en geen enkele weg is zinloos. In elke levenssituatie ligt een kostbare levensles besloten. Het kennen van deze levensles geeft u innerlijke vrede en brengt u dichter bij uw innerlijke Bron. Reiki is energie die bewustzijn van de Bron in zich draagt en daarom ook uw bewustzijn daarvoor open maakt.


Samenwerking

Een Reikibehandeling gaat heel goed samen met andere therapieën of behandelingen. Het versterkt de goede kwaliteiten en zwakt bijwerkingen vaak af. Reiki helpt met het openstellen voor juiste keuzes omdat het de werking van uw intuïtie versterkt.


Geestelijke groei

Geestelijke groei kan heel goed te maken hebben met heel praktische materiële zaken zoals het halen van een examen, het leren communiceren met uw medemens of het hebben van zelfvertrouwen of meer levenskracht zodat u de praktische kant van het leven beter aankunt. Een Reiki behandeling helpt u hiermee.


Spirituele groei

Soms is er niets naars aan de hand maar ontstaat er de behoefte om uzelf vanuit een veel dieper niveau te uiten. Reiki helpt hier mee. Alle spirituele groei begint bij het lichaam. Eerst moet u goed in uw eigen lichaam zitten voordat u uw geest op andere zaken richt. Een Reikibehandeling kan enorm helpen om te aarden. Een goed geaard mens staat met beide benen op de grond terwijl zijn geest open is om meer te ontvangen. Wanneer we goed geaard zijn staat onze geest open voor fantastische nieuwe inzichten die we dan ook hier in dit aardse leven goed kunnen verwerken en gebruiken.


Een behandeling duurt 70 minuten in totaal en kost € 50,--